fbpx
fredericia friskole tieren logo

VELKOMMEN I 10´EREN PÅ FREDERICIA FRISKOLE!

Kære kommende elev i 10´eren!

10´eren på Fredericia Friskole er et tilbud til dig, der har brug for at få udviklet din faglighed og få et bedre kendskab til egne personlige kompetencer.

I faget ”Styrkekompasset” arbejder du med dig selv og udvikler stor indsigt i dine stærke og mindre stærke sider. Du bliver i stand til at vælge den helt rigtige ungdomsuddannelse og på en langt mere indsigtsfuld måde.

I løbet af et skoleår i 10´eren vil du blive udfordret på din faglighed gennem en veltilrettelagt undervisning, der er med til at gøre dig endnu mere klar til en erhvervsuddannelse eller til gymnasiet.

Gennem masser af praktiske øvelser i fagene idræt, som vi kalder ”Unge i Front”, ”Teambuilding”, kreative processer i ”Kreativitet & formgivning” og musiske aktiviteter i ”Musik & Band”, kommer du til at fremstå, som det hele menneske, der er brug for i et moderne samfund. Du bliver klar til at møde fremtiden…

I ”Kulturmaskinen” lærer du om globale forhold og at spejle dig i din kultur i forhold til det, man kan opleve i et fremmed land.

Og ikke mindst på vores fælles rejse til udlandet, vil du blive styrket gennem dit personlige møde mellem dig og en jævnaldrende ung. Verdensborgerbegrebet er ikke længere fremmed for dig…

Vi glæder os til at møde dig i 10´eren på Fredericia Friskole.