Om Os > Bestyrelse

carlsenbenny201170@gmail.com

Bestyrelsesformand

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Friskole konceptet er for mig en god kombination af læring, motivere det kreative gen og et sted, hvor det sociale element har en høj prioritering. Jeg vil gerne bidrage til dette og sikre vi har en Friskole mange år frem.

Lidt om mig

Uddannet maskinmester og har en kommerciel baggrund. Arbejder i dag med  ledelse i en større dansk virksomhed.

Mikkel Skjærlund Kirkegaard

mikkel.kirkegaard@gmail.com

TEKST KOMMER SNART

Ditte Harbæk Olesen

ditteholesen@icloud.com

TEKST KOMMER SNART

Christina Høhrmann Holt

christinahholt@gmail.com

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg har valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole, da jeg ønsker at bidrage til en positiv udvikling for skolen. Jeg synes det er vigtigt at vi tager hånd om skolen, og skaber ansvarlige og trygge rammer for både børn og medarbejdere.
Dertil ønsker jeg for Fredericia Friskole at vi opnår en rentabel forretning som danner grundlag for fremtidig udvikling og investeringer.
Jeg tror på, at nytænkning er vigtig for Fredericia Friskole. Og med den rette balance mellem tryghed og udvikling, tror jeg vi kan skabe en skole der differentierer sig fra andre skoler i byen samtidig med, at vi opnår resultater alle kan være tilfredse med.
Vi skal skabe en skole vi kan være stolte af!
Og det arbejde ønsker jeg at være en del af!

Lidt om mig

Jeg er 32 år, gift med René og mor til Lotus.
Jeg er bosiddende i et kolonihaveområde og som person er jeg nysgerrig og leder gerne efter nye måder at gøre tingene på for at opnå de bedste resultater.
Jeg er uddannet i strategisk planlægning, oplevelsesøkonomi og projektledelse. Derudover har jeg arbejdet med både ledelse og iværksætteri, og tror på, at mine kompetencer og erfaringer kan bidrage positivt til bestyrelsesarbejdet på Fredericia Friskole.

Søren Kramer

Mail: b@njo.dk

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg har gennem hele mit liv været tilknyttet den frie skoleverden, dels gennem opvækst, dels i mit arbejdsliv. Friskoler, kombinerede Fri- og Efterskoler og Efterskoler har været en naturlig og vigtig del af mit liv, både som elev (friskole og på en efterskole) og som ansat (Fri- og efterskole og efterskole). Derfor blev interessen for den lokale friskole jo naturlig, og selvom jeg ikke har børn i friskolen, vil jeg gerne bidrage med mine erfaringer.

Udfordringerne man står med i en friskole, er mange. Og muligheden for at påvirke/tegne skolen synes jeg er spændende.

Lidt om mig

Jeg er født i Odense, 1. klasse på Hjemly Friskole, 2-8 klasse på Balle Fri-og Ungdomsskole, 9-10 klasse på Hjemly Efterskole. Uddannet lærer i 1993, og været ansat på Tømmerup Fri og Efterskole, Brejning Efterskole, Silkeborg Ungdomsskole og nu ansat på Kirstinebjergskolen afd. Havepladsvej (Folkeskole)

Gift og far til 4. Bor i dejligt hus på Treldevej. Nyder natur og friluftsliv. Er frivillig uddannet dørmand i EventSafety. Har bus kørekort erhverv. Dronebevis op til 7 kg

Maja Hagge

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg vil gerne bidrage til, at Fredericia Friskole er en åben og imødekommende skole, hvor forældre og elever føler sig set og hørt, inddraget og forstået. En skole der er dannende og med plads til alle, hvor faglighed i høj grad går hånd i hånd med kreativitet, tværfaglighed, eksperimenteren og innovation. En skole der fortsat arbejder med temadage, emneuger og lejrskoler. Ikke mindst en skole med et fællesskab, ikke kun for eleverne, men også for de ansatte og for forældrene.

Lidt om mig:

Jeg er 38 år, opvokset i Fredericia, og bor lige uden for voldene sammen med min mand og to drenge: Bastian i 1. klasse og Buster i Tyvstarterne. Til daglig arbejder jeg på en folkeskole, hvor jeg underviser på mellemtrinnet. Jeg har en del års erfaring fra en fri- og efterskole, og desuden arbejdet på en erhvervsskole.