Om Os > Bestyrelse

Maja Hagge

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg vil gerne bidrage til, at Fredericia Friskole er en åben og imødekommende skole, hvor forældre og elever føler sig set og hørt, inddraget og forstået. En skole der er dannende og med plads til alle, hvor faglighed i høj grad går hånd i hånd med kreativitet, tværfaglighed, eksperimenteren og innovation. En skole der fortsat arbejder med temadage, emneuger og lejrskoler. Ikke mindst en skole med et fællesskab, ikke kun for eleverne, men også for de ansatte og for forældrene.

Lidt om mig:

Jeg er 38 år, opvokset i Fredericia, og bor lige uden for voldene sammen med min mand og to drenge: Bastian i 1. klasse og Buster i Tyvstarterne. Til daglig arbejder jeg på en folkeskole, hvor jeg underviser på mellemtrinnet. Jeg har en del års erfaring fra en fri- og efterskole, og desuden arbejdet på en erhvervsskole.

Søren Kramer

Mail: b@njo.dk

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg har gennem hele mit liv været tilknyttet den frie skoleverden, dels gennem opvækst, dels i mit arbejdsliv. Friskoler, kombinerede Fri- og Efterskoler og Efterskoler har været en naturlig og vigtig del af mit liv, både som elev (friskole og på en efterskole) og som ansat (Fri- og efterskole og efterskole). Derfor blev interessen for den lokale friskole jo naturlig, og selvom jeg ikke har børn i friskolen, vil jeg gerne bidrage med mine erfaringer.

Udfordringerne man står med i en friskole, er mange. Og muligheden for at påvirke/tegne skolen synes jeg er spændende.

Lidt om mig

Jeg er født i Odense, 1. klasse på Hjemly Friskole, 2-8 klasse på Balle Fri-og Ungdomsskole, 9-10 klasse på Hjemly Efterskole. Uddannet lærer i 1993, og været ansat på Tømmerup Fri og Efterskole, Brejning Efterskole, Silkeborg Ungdomsskole og nu ansat på Kirstinebjergskolen afd. Havepladsvej (Folkeskole)

Gift og far til 4. Bor i dejligt hus på Treldevej. Nyder natur og friluftsliv. Er frivillig uddannet dørmand i EventSafety. Har bus kørekort erhverv. Dronebevis op til 7 kg

Ditte Harbæk Olesen

ditteholesen@icloud.com

Mikkel Skjærlund Kirkegaard

mikkel.kirkegaard@gmail.com

Line Schack Simonsen

Michael Brügmann

Thomas Lægaard Sørensen

Bibi Laursen

Suppleant

Leyla Christiansen

Suppleant

Layla

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Fredericia Friskole en skole hvor læring igennem kreative og opfindsomme processer prioriteres højt. De mange emneuger, omlagte dage og ikke mindst lejrskoler er noget både personale, elever og forældre har stor glæde af. Udover dette bliver det sociale aspekt også prioriteret højt og det er alt sammen noget som for er mig er meget vigtigt. At børnene på tværs af alder, køn, kultur osv lærer at kunne omgåes hinanden på respektfuld vis. Som forælder har jeg kun oplevet en stor åbenhed og lyst til samarbejde fra skolens personale. Der er altid plads og tid til en snak og det er vigtigt at man som forælder føler sig hørt og forstået.

Disse værdier vil jeg arbejde for fortsat er del stor del af friskolen da jeg ser dette som en vigtig del af Friskolen og ser det faktisk som et privilegie at få lov til at være så meget med. Jeg vil gerne medvirke til en fortsat positiv udvikling af skolen så det kan være en skole vi alle er stolte af!

Lidt om mig

Jeg er 39 år, opvokset i Fredericia og bor i vestbyen med min mand og vores 3 piger. Det er kun den yngste som går på Friskolen. De andre flyver snart fra reden. 🙂

Mit arbejde består af flere ting. Jeg er selvstændig familiekonsulent og arbejder i familier som har brug for nye metoder og lidt støtte i hverdagen. Derudover er jeg aflaster i Fredericia Kommune og vikar på Lindegården som er en særforanstaltning i Odense.

Min fritid bruger jeg på familie og venner. Jeg er meget social anlagt og elsker nye oplevelser, herunder rejser og naturen. 🙂