Om Os > Bestyrelse

Anja Find Johansen

anja-johansen@hotmail.com

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg var nysgerrig efter hvad det ville sige at være en del af skolebestyrelsen på Fredericia Friskole, og sagde derfor ”ja tak” til bestyrelsesposten, selvom jeg ikke havde tidligere erfaringer fra skolebestyrelser. Jeg har ingen pædagogisk baggrund, og har derfor mine egne ”farver” (holdninger/ideer) at male med, men i sidste ende så betyder det blot, at Fredericia Friskole bliver et farverigt maleri 🙂 Det er spændende at sidde med ved bordet, når beslutninger m.v. skal tages, herunder drøfte fremtiden for Fredericia Friskole.

Lidt om mig

Synnejye, der flyttede til Fredericia for ca 13 år siden, men har beholdt de sønderjyske rødder. Jeg er 42 år gammel, gift med Nicolaj og har 2 sammenbragte børn, hvoraf den ene går i 9. klasse på FF. Jeg har en travl hverdag som advokatsekretær/IT-supporter, og har meget ofte mange bolde i luften på én gang. Sådan har jeg det bedst.  I min sparsomme fritid går jeg i fitnesscentret, hjælper min datter med vores hest, passe/plejer familien og vores hund/kat. Om sommeren lever vi næsten på vandet, når vejret arter sig.

Benny Carlsen

carlsenbenny201170@gmail.com

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Friskole konceptet er for mig en god kombination af læring, motivere det kreative gen og et sted, hvor det sociale element har en høj prioritering. Jeg vil gerne bidrage til dette og sikre vi har en Friskole mange år frem.

Lidt om mig

Uddannet maskinmester og har en kommerciel baggrund. Arbejder i dag med  ledelse i en større dansk virksomhed.

Carina Nørmark Kruse

carinakruse@hotmail.com

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg startede i bestyrelsen i 2015 med den tanke, at jeg skulle være med til at lave lidt kreative tiltag til og for Fredericia Friskole. Hyggelige arrangementer, der kunne gavne fællesskabet og skabe en masse hyggelige timer både for elever og forældre. Jeg har været med fra starten, da en spændende rejse og udvikling tog fart sammen med vores dengang nye skoleleder Lars og har sammen med ham været med til, at skabe rammerne for en tryg og nærværende skole. Jeg tager min rolle som bestyrelsesmedlem meget alvorligt, og for mig er det vigtig, at medarbejderne har det godt, så de derved giver eleverne faglighed, læring, men som også kan vise overskud ved at lytte og være til stede. Og det kan de! Vi er en lille skole og det giver mulighed for at skabe et unikt samvær og fællesskab. Jeg er stadigvæk med i bestyrelsen fordi skolen er blevet mit lille hjertebarn efter alle de år jeg har været med. Vi er nået langt og jeg glæder mig til de nye spændende eventyr der venter forude. Jeg håber og tror på, at jeg som person i bestyrelsen er med til at styrke skolen ved at stille spørgsmål, give ros, bakke op, stille krav, men som også tror på, at fejl er med til at lære og styrke os til at blive bedre.

Lidt om mig

Jeg er 39 år, mor til August i 4. klasse og til foråret starter Anemone i Tyvstarterne. Jeg er oprindelig uddannet salgsassistent og har arbejdet mange år med salg, men valgte i 2012, at læse en bachelor i administration med speciale i HR. Til dagligt arbejder jeg på et vikarbureau, hvor jeg dagligt rekruttere kandidater ud til spændende virksomheder. Jeg bor sammen med Martin, som selv har gået på Fredericia Friskole.

Christina Høhrmann Holt

christinahholt@gmail.com

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg har valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole, da jeg ønsker at bidrage til en positiv udvikling for skolen. Jeg synes det er vigtigt at vi tager hånd om skolen, og skaber ansvarlige og trygge rammer for både børn og medarbejdere.
Dertil ønsker jeg for Fredericia Friskole at vi opnår en rentabel forretning som danner grundlag for fremtidig udvikling og investeringer.
Jeg tror på, at nytænkning er vigtig for Fredericia Friskole. Og med den rette balance mellem tryghed og udvikling, tror jeg vi kan skabe en skole der differentierer sig fra andre skoler i byen samtidig med, at vi opnår resultater alle kan være tilfredse med.
Vi skal skabe en skole vi kan være stolte af!
Og det arbejde ønsker jeg at være en del af!

Lidt om mig

Jeg er 32 år, gift med René og mor til Lotus.
Jeg er bosiddende i et kolonihaveområde og som person er jeg nysgerrig og leder gerne efter nye måder at gøre tingene på for at opnå de bedste resultater.
Jeg er uddannet i strategisk planlægning, oplevelsesøkonomi og projektledelse. Derudover har jeg arbejdet med både ledelse og iværksætteri, og tror på, at mine kompetencer og erfaringer kan bidrage positivt til bestyrelsesarbejdet på Fredericia Friskole.

Dennis Petersen

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg har valgt at være med i bestyrelsen for at tage en aktiv del af mine børns hverdag og for at få et indblik i skolens drift og tilrettelæggelse. I vores skolevalg var det vigtigt, at vi som forældre fik lov at bidrage både ved praktiske opgaver, men også i de mere grundlæggende ting som er med til at forme skolen i hverdagen og på længere sigt. Muligheden for indflydelse i mine børns hverdag er for mig et af de punkter hvor friskolen differencer sig markant fra det kommunale skoletilbud, og jeg tror at forældreinddragelsen er med til at skabe engagerede forældre og glade børn.

Lidt om mig

Jeg hedder Dennis og jeg bor på Dronningensgade et stenkast fra kastellet sammen med min kæreste og vores tre børn, hvoraf de to ældste går på Fredericia Friskole. Til daglig er jeg studerende og glad for at fiske eller lave udendørsaktiviteter, både med og uden børn.

Sanne Kaiser

sannelovendahlkaiser@gmail.com

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg har valgt at være i bestyrelsen, fordi jeg gerne vil være med til at udvikle Fredericia Friskole i en forsat positiv retning. Jeg vil arbejde for et godt læringsmiljø på alle årgange samt sikre god faglighed og et godt fællesskab på tværs af skolen.

Lidt om mig

Jeg er mor til Alba i 3.klasse på Fredericia Friskole og en datter på 14 år. Vi bor lige udenfor voldene i Fredericia. Jeg er uddannet lærer i 2006 og arbejder som lærer for unge samt som freelance kunstner.

Hanne

hannenyeng@gmail.com

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Fordi jeg brænder for børnene og at skabe de bedste betingelser for at få en god skoledag.

Lidt om mig

Jeg arbejder som skolesekretær på Fjordbakkeskolen, afd. Skærbæk.

Jeg er mor til 3 drenge, hvor af 2 går på friskolen i 4. og 6. kl.

Hele familien spiller badminton hvilket vi bruger meget tid på.