fbpx

Om Os > Bestyrelse

Maja Hagge

Formand

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg vil gerne bidrage til, at Fredericia Friskole er en åben og imødekommende skole, hvor forældre og elever føler sig set og hørt, inddraget og forstået. En skole der er dannende og med plads til alle, hvor faglighed i høj grad går hånd i hånd med kreativitet, tværfaglighed, eksperimenteren og innovation. En skole der fortsat arbejder med temadage, emneuger og lejrskoler. Ikke mindst en skole med et fællesskab, ikke kun for eleverne, men også for de ansatte og for forældrene.

Lidt om mig: 

Jeg er 38 år, opvokset i Fredericia, og bor lige uden for voldene sammen med min mand og to drenge: Bastian i 1. klasse og Buster i Tyvstarterne. Til daglig arbejder jeg på en folkeskole, hvor jeg underviser på mellemtrinnet. Jeg har en del års erfaring fra en fri- og efterskole, og desuden arbejdet på en erhvervsskole.

Søren Kramer

Mail: b@njo.dk

Næstformand

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Jeg har gennem hele mit liv været tilknyttet den frie skoleverden, dels gennem opvækst, dels i mit arbejdsliv. Friskoler, kombinerede Fri- og Efterskoler og Efterskoler har været en naturlig og vigtig del af mit liv, både som elev (friskole og på en efterskole) og som ansat (Fri- og efterskole og efterskole). Derfor blev interessen for den lokale friskole jo naturlig, og selvom jeg ikke har børn i friskolen, vil jeg gerne bidrage med mine erfaringer.

Udfordringerne man står med i en friskole, er mange. Og muligheden for at påvirke/tegne skolen synes jeg er spændende.

Lidt om mig

Jeg er født i Odense, 1. klasse på Hjemly Friskole, 2-8 klasse på Balle Fri-og Ungdomsskole, 9-10 klasse på Hjemly Efterskole. Uddannet lærer i 1993, og været ansat på Tømmerup Fri og Efterskole, Brejning Efterskole, Silkeborg Ungdomsskole og nu ansat på Kirstinebjergskolen afd. Havepladsvej (Folkeskole)

Gift og far til 4. Bor i dejligt hus på Treldevej. Nyder natur og friluftsliv. Er frivillig uddannet dørmand i EventSafety. Har bus kørekort erhverv. Dronebevis op til 7 kg

Ditte Harbæk Olesen

ditteholesen@icloud.com

Sekretær

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia friskole?  

Som forældre er det afgørende for vores børns trivsel og udvikling i skoleregi, at vi er engagerede og involveret i dagligdagen på skolen. Dette være sig i den daglige kontakt, i vores fælles arbejdsdage og vores arrangementer gennem året. Jeg kan godt lide at sætte mig i styrerummet og være med til at sætte retning på skibet der er Fredericia Friskole. Vi skal alle opleve verden og komme sikkert i havn hver gang. Det gør vi bedst ved at arbejde sammen. Som forælder og bestyrelsesmedlem, har jeg muligheden for at bære oplysninger og ønsker med begge veje i samspillet mellem ledelse/lærere og brugerne af skolen, vores elever og forældre. Jeg bruger udover mine personlige kvalifikationer, min faglige baggrund og erfaring i en politisk organisation, som grundlag for kommunikationen og samarbejdet i bestyrelsen. Et samarbejde der, ligesom vores friskole, bærer præg af mangfoldighed, leg, kreativitet og sammenhold.  

Lidt om mig  

Jeg 34 år gammel og er mor til Magnus der rykkede ind på friskolen i 1. klasse. Jeg er fæstningsbarn og nyder hvordan Friskolen rummer mange af de værdier jeg husker fra min barndom i en arbejderby. Professionelt arbejder jeg som socialrådgiver i familie- og handicapafdelingen i Vejle Kommune og har lokalt i Fredericia en klinik hvor jeg laver og underviser i at lave negle og dertilhørende behandlinger. 

Mikkel Skjærlund Kirkegaard

mikkel.kirkegaard@gmail.com

Kasserer

TEKST KOMMER SNART

Line Schack Simonsen

Bestyrelsesmedlem

TEKST KOMMER SNART

Michael Brügmann

Bestyrelsesmedlem

TEKST KOMMER SNART

Thomas Lægaard Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Thomas

TEKST KOMMER SNART

Bibi Laursen

Suppleant

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole? 

Fredericia Friskole er en skole, der møder børnene, der hvor de er. De tager hånd om hvert enkelt barn og finder sammen med barnet den rette vej til et godt læringsmiljø. Friskolen har nogle yderst kompetente lærere, som hjælper, støtter og vejleder børnene til at udvikle sig i en både kreativt og musisk retning, som gør at vores børn får en evne til at samarbejde. 

Sammenholdet på skolen er vidunderligt at opleve, ikke mindst når de har været på deres fælles lejrskole, hvor små og store er afsted sammen. 

Som forældre har jeg altid oplevet, at der var tid til en snak, og vi bliver i den grad inddraget og lyttet til. 

Lidt om mig

Jeg er 48 år, opvokset i Fredericia, og jeg bor i hus, tæt ved vandet med mine 3 børn og mand. Louise går i 3 g på HHG, Anna går i 10. klasse på Friskole og Kristian vores lillebror er på vej til at starte i 8 klasse. 

Jeg starter min dag med en svømmetur i Lillebælt året rundt. Jeg er uddannet social og sundhedsassistent, men er ansat som fælles arbejdsmiljørepræsentant i Plejen her i kommunen. Udover mit bestyrelsesarbejde her på skolen er jeg også formand i bestyrelsen hos LB Dans, en lokal danseskole, hvor mine børn og jeg danser. 

Fredericias natur giver mulighed for dejlige gåture med familien og hund, hvilket jeg elsker. 

Leyla Christiansen

Suppleant

Layla

Hvorfor har jeg valgt at være i bestyrelsen på Fredericia Friskole?

Fredericia Friskole en skole hvor læring igennem kreative og opfindsomme processer prioriteres højt. De mange emneuger, omlagte dage og ikke mindst lejrskoler er noget både personale, elever og forældre har stor glæde af. Udover dette bliver det sociale aspekt også prioriteret højt og det er alt sammen noget som for er mig er meget vigtigt. At børnene på tværs af alder, køn, kultur osv lærer at kunne omgåes hinanden på respektfuld vis. Som forælder har jeg kun oplevet en stor åbenhed og lyst til samarbejde fra skolens personale. Der er altid plads og tid til en snak og det er vigtigt at man som forælder føler sig hørt og forstået.

Disse værdier vil jeg arbejde for fortsat er del stor del af friskolen da jeg ser dette som en vigtig del af Friskolen og ser det faktisk som et privilegie at få lov til at være så meget med. Jeg vil gerne medvirke til en fortsat positiv udvikling af skolen så det kan være en skole vi alle er stolte af!

Lidt om mig

Jeg er 39 år, opvokset i Fredericia og bor i vestbyen med min mand og vores 3 piger. Det er kun den yngste som går på Friskolen. De andre flyver snart fra reden. 🙂

Mit arbejde består af flere ting. Jeg er selvstændig familiekonsulent og arbejder i familier som har brug for nye metoder og lidt støtte i hverdagen. Derudover er jeg aflaster i Fredericia Kommune og vikar på Lindegården som er en særforanstaltning i Odense.

Min fritid bruger jeg på familie og venner. Jeg er meget social anlagt og elsker nye oplevelser, herunder rejser og naturen. 🙂