🍂🍁

Efteråret har for alvor fat i Danmark, og dagene bliver kortere, koldere og mørkere. Heldigvis stråler Fredericia Friskoles elever stadig og er fulde af glæde og energi! Sikke en fantastisk uge, som alle klasser har haft med en masse fordybelse, læring og nysgerrighed.
Vi ønsker alle en fantastisk weekend!

🎃🎃Halloween på Fredericia Friskole!

Uh! Sikke en (u)hyggelig fagdag, som elever og personale har haft i dag! 👏🏼👏🏼

🤩🤩

Motionsdag på Friskolen!
Selvom Corona satte en stopper for Friskolens traditionelle sponsorløb, så blev motionsdagen alligevel helt fantastisk!

Tak til 10. Klasse for at planlægge en fantastisk dag for hele skolen - og endnu en gang et stort tak til Andreas fra 8. Klasse for flotte dronevideoer 👏🏼👏🏼

🤸🏽👨🏼‍🤝‍👨🏿 Temauge på Friskolen!

Uge 41 på Fredericia Friskole er helt særlig - her har vi nemlig temauge hvor sundhed, trivsel og motion er overskriften. I løbet af ugen har vores elever givet den max gas med b.la. Yoga, kost, førstehjælp, cykling og klatring.👏🏼Normalt sluttes ugen af med det årlige sponsorløb, men det blev i år skiftet ud med et fabelagtigt program fra vores 10. Klasse - og 9. Klasse hjalp til i dag!
Fredericia Friskole ønsker alle en fantastisk efterårsferie 🍂🍂

Fredericia Friskole har opdateret sit coverbillede.
Fredericia Friskole

Fredericia Friskoles coverbillede ... See MoreSee Less