Fredericia Friskole har opdateret sit coverbillede.
Fredericia Friskole

Fredericia Friskoles coverbillede ... See MoreSee Less

🏫 Pumptrack på Friskolen 🤩🚲
I dag har vi fået sat en pumptrack op, som eleverne har prøvet kræfter med hele dagen 😄 Elever helt fra Tyvstarterne til 7. klasse gav den gas, og det var en kæmpe succes! 💪 Tak til Dyhre Cycling for instruktion og vejledning!
Pumptracken vil blive brugt over de næste to uger 😍 Nyd billederne af de seje børn ☀️

🏫 Fredagshilsen på en onsdag 🤪
Som overskriften bærer præg af, er denne uge ikke helt almindelig 😅 Tre skoledage er, hvad ugen disker op med - og snart går vi alle på Kr. Himmelfartsferie 🤩☀️
Men udover at være en skoleuge på kun tre dage, så var mandag en stor dag! Vi kunne nemlig langt om længe få lov at samle tropperne, så både store og små er i skole igen 🥰💪 Vi havde glædet os så meget, og det er skønt at have alle mand tilbage - også selvom rammerne er anderledes 💁🏼‍♀️ Billederne er fra velkomsten i mandags.
Vi ønsker alle en rigtig dejlig forlænget weekend og håber, at majsolen vil skinne på os alle ♥️

Friskoleliv

Rejser