This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

🏫 Vinderen er fundet! 😁🙌
Vi har udtrukket en vinder af 2x biografbilletter til Panorama Fredericia og vil gerne ønske stort tillykke til Carina Mary Jensen! ✨🎟️ Du bliver kontaktet i privat besked!

Tusind tak for alle likes, kommentarer og delinger! ❤️

Der er nu kun 7 pladser tilbage i vores kommende 10. klasse 😱😁

Kære alle!
Vi søger sponsorgaver til vores julelotteri 🎅🏻 Se venligst vedhæftede og del endelig ✨ Sponsorgaver kan afleveres på lærerværelset 🙌
På forhånd tusind tak!

📢⚠️ VIND TO BIOGRAFBILLETTER❗️OBS: VINDEREN ER FUNDET!

Vær med til at sprede budskabet om vores kommende 10. klasse, og deltag samtidig i konkurrencen om at vinde to biografbilletter til Panorama i Fredericia 📽🎫

‼️Det eneste du skal gøre er at like dette opslag‼️

Derudover må du meget gerne tagge en ung som måske kunne være i målgruppen og/eller en forælder med barn i målgruppen 🤩👌

🎉 Der udtrækkes én vinder af 1x2 biografbilletter blandt alle likes på opslaget!

Til sidst bliver vi selvfølgelig også rigtig glade, hvis du deler! 🙏😍

Vinderen trækkes torsdag d. 14. november og bliver kontaktet direkte i privat besked.
Konkurrencen er hverken associeret med eller sponsoreret af Facebook.

⚠️SE HER ⚠️
10. KLASSE PÅ FREDERICIA FRISKOLE❗️ ÅBENT HUS❗️

I august 2020 har du/dit barn nu mulighed for at blive en del af vores fantastiske skole 🙌 Der er stadig ledige pladser, men det går stærkt - bare 9 ud af 20 pladser tilbage!
Læs på billedet herunder og kom til åbent hus onsdag d. 20. november 2019 kl. 17.00 📍 Vi glæder os til at se jer!
Spred endelig ordet – del dette opslag med venner og bekendte! 😃

🏫 Halloween på Friskolen 🎃
I dag har hele skolen fejret Halloween. Både børn og voksne var udklædte, og det har været en helt fantastisk (u-)hyggelig dag! 👻Udskolingseleverne havde forberedt gys for de mindre, og mellemtrin og indskoling har blandt andet brugt dagen på diverse Halloween-opgaver 😍🙌
Frokosten stod på slimede, grønne orme og afhuggede fingre 💁🏼‍♀️😁🐛