Lejrskole

For os er lejrskole, når vi sætter os ind i busserne og kører lang væk fra Friskolen og vores forældre. For os er lejrskole, når vi i en hel uge får lov til at være sammen på kryds og tværs af årgange, så vi styrker sammenholdet og fællesskabet.

Lejrskole for Fredericia Friskole 2019

Igen i år har vi reserveret lejren på Jegindø.

Vi synes, det er et utrolig dejligt sted og at vi har haft mange fantastisk gode oplevelser de sidste par år. Derfor har vi besluttet os for at gentage succesen.

På vores tidligere lejrskoler har vi været på udflugter til Thyborøn, Hjerl Hede og Fur. Det har været nogle rigtig dejlige udflugtsmål, som egentlig godt kunne bære endnu et besøg. MEN kort før jul indledte vi et samarbejde med Struer Friskole, som kun ligger få kilometer fra Jegindø. De ville rigtig gerne have besøg af os, så det er jo helt oplagt at kigge ned til dem!

Derfor vil vi bruge en af dagene på lejrskolen i september på at besøge Struer Friskole og se, hvordan de bor og har det. Og så skulle der også blive tid til at lege og dyste med deres elever i forskellige sportsdiscipliner. Det bliver super sjovt!

Vi er dog også godt klar over, at vi snart trænger til ny inspiration. Derfor er to af Fredericia Friskoles lærerne allerede begyndt at se sig om efter andre velegnede steder, hvor vi kan holde lejrskole. Vi vil nemlig i fremtiden gerne se nye egne af Danmark og opleve nye eventyr langt fra Fredericia.

Det bliver super spændende at se, hvad fremtiden bringer og hvor vi tager hen på lejrskole i de kommende år!